#Csíkimajálisotthon címmel hirdetünk fotópályázatot a Csíki Majális Másként esemény keretében

A koronavírus-járvány megjelenése több olyan helyzetet, illetve változást hozott az életünkbe, amellyel eddig még nem találkoztunk. Elmaradnak a személyes találkozásaink, az ünnepeink is más formában, szűkebb családi körben zajlanak. Viszont az otthonmaradás pozitív hatással is lehet életünkre, mivel jobban kihasználjuk kreativításunkat, több időnk jut alkotásra is.

Amennyiben úgy gondolod, kreativításod felerősödött és kézügyben van egy fotógép vagy akár egy telefon, adj teret alkotói készségednek és örökítsd meg az otthoni majális egy pillanatát. A fotókat az aktivkozelet@gmail.com e-mail címre várjuk, május 9 – 10. között.

A beküldött #csíkimajálisotthon pillanatok feltöltésre kerülnek az Aktív Közélet Egyesület facebook oldalára. A pályázatra minden jelentkező legtöbb 2 fotóval nevezhet be, és az alábbi témák közül válhaszthat címet fotóinak:

1️⃣ A legkreatívabb #csíkimajálisotthon piknikező család.
2️⃣ A legviccesebb #csikimajálisotthon pillanat.
3️⃣ A legmeghittebb #csíkimajálisotthon pillanat.
4️⃣ A legaktívabb #otthonicsíkimajálisoló.
5️⃣ A legcukibb #otthonicsíkimajálisoló.

A beérkezett fotókat egy háromtagú zsűri értékeli. A legtöbb lájkot begyűjtő fotó készítője 200 lejes, a legjobb pillanatokat megörökítő versenyzők témánként 100 lejes pénznyereményben részesülnek. Fotóra fel!