Sárik Péter Trió & Falusi Mariann

2019. május 10

Folytatódik a Sárik Péter Trió sikersorozata, a Jazzkívánságműsor Csíkszeredában a Csíki Majális – a családok hétvégéje 2019 rendezvényen!

Az új kiadásban kizárólag magyar dalok hallhatók, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és dolgozta át a saját stílusára. A Trióhoz most Falusi Mariann csatlakozott, akit senkinek nem kell bemutatni. Minden stílusban otthonosan mozog, legyen az klasszikus zene, jazz, musical vagy pop. A Jazzkívánságműsor magyarul lemezen 15 dal található, mindegyik más időszakból és más stílusból. A közös bennük, hogy ebben a formában még soha, sehol nem voltak hallhatók. Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt.

Első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel. Mariann és a Trió az elmúlt évtizedben számtalan közös műsort hozott létre, ezek megkoronázása a mostani: szabad csapongás műfajok és stílusok között olyan dalok segítségével, amiket tele torokból énekel a közönség, miközben valójában jazzt hallgat vagy akár táncol rá!
Eddig két Jazzkívánságműsor lemez jelent meg, az első 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint “Az év jazz felvétele”, a másodikat pedig 2016-ban volt jelölték ugyanerre a címre!

Előadják:
Falusi Mariann: ének
Sárik Péter: zongora
Fonay Tibor: bőgő
Gálfi Attila: dob

A belépés díjtalan!
Várunk mindenkit szeretettel!

Esemény:

https://www.facebook.com/events/583133552186296/

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.